Ontspannings massage is een algehele wat zachtere en langzamere lichaamsmassage waarbij ontspanning voorop staat. Als mens in het geheel, lichaam door lange zachte tot medium harde strokes en door herhalende bewegingen de gemasseerde in een ontspannen staat te brengen.

Boek en ontspanningsmassage nu!

voor 30 minuten = 25,- euro voor 60 minuten = 45,- voor 90 minuten = 70,-

Sport massage is een wat steviger massagevorm die doelgericht is op de verklevingen en verzuringen/verhardingen van de spieren te doen slijten. Door de dieptebindweefseltechnieken kan ik ook door de bovenste spierlagen in de de onderliggende spiergroep komen.Rolfing, en Klassieke Massage en Sporttechnieken komen hier aan te pas.
Deze massage is uitstekend te boeken voor een deel bijv een half uur voor alleen de rug/nek/en schouders dat 30,- euro kost, of voor bijv. voetballers of sporter alleen de benen vlak voor of na een wedstrijd op zaterdagavond of zondagmiddag, kan ook een half uur voor 30,- euro.

Boek een sportmassage nu!

voor 30 minuten = 30,- euro voor 60 minuten = 50,- voor 90 minuten = 75,-Lomi Lomi massage is een hele andere massage dan de bovengenoemde. Is een massage die liefdevol aanraken betekent. Het doel van deze massagevorm uit Hawaii is de gemasseerde op diverse niveaus te raken en zelfs op het niveau van cellen (spieren zijn opslagplekken voor emoties en spanningen) deze te kunnen loslaten. Het is een hele golvende manier van masseren, en van de gemasseerde wordt verwacht de onderbroek uit te doen omdat de heupen een belangrijk schakelpunt zijn tussen de verbinding van het onder en bovenlijf. Uiteraad worden de schaamdelen door een doek toegedekt. Schommelend, omarmend veelal gemasseerd door het zachte gedeelte van de onderarm van mij en tevens de sandwichtechniek (2 kanten massage) wordt hierbij toegepast. Het is de rolls royce onder de massagevormen. Deze wordt aangeraden bij personen die al ervaring hebben met aanraken en massage vanwege het verbindende karakter en flow.

Boek een lomi nu!

voor 90 minuten = 75,-

(In Hawaii is deze massage een onderdeel van een ritueel vandaar dat ik het bijna niet korter kan doen dan 90 minuten) Voor kleine of dunnen mensen kan ik een 75 minuten lomi massage geven voor 65,- euro.


Indiase Special Massage is een prachtige ontspanningsmassage met speciale meditatieve muziek. Eerst is de muziek wat druk en daarin de massage ook heftig en actief om daarna te eindigen in een rustig, langzaam ritme om de opgewekte energieen door het lichaam te verdelen. Deze massage is geschikt voor mensen die hun kundalini willen versterken en voor vermoeide of gestresste mensen die meer vitaliteit in hun leven willen.
Veel aandacht wordt gegeven aan rug/ ruggegraat en hoofd en bepaalde punten onder de voeten.

Boek nu de Indiase Special Massage

voor 30 minuten = 25,- euro voor 60 minuten = 45,- voor 90 minuten = 70,-
Hot stone Jade Massage is een massage met speciale edelsteden uit China die heet worden gemaakt en waarmee vervolgens dmv olie het gehele lichaam gemasseerd wordt. Jade heeft een goede werking op de rug- en spierklachten daarnaast neemt de werking van jade de opgehoopte energie op en maakt er ruimte in het lichaam voor nieuwe energie. Deze massage is heel erg ontspannen om te ondergaan, door de combinatie met lomi lomi (hawaiaanse) strokes heb je toch een diepe massage die dan door de werking van de stenen en de hitte nog dieper en ontspannender wordt! Laat je verassen door de kracht van Jade!

Boek nu een Jade Hotstone Massage!

voor 30 minuten = 25,- euro voor 60 minuten = 45,- voor 90 minuten = 70,-

Veneta geeft geen erotische massage.