Mijn naam is Veneta, en ik ben geboren in Rotterdam en woonachtig in Den Haag. Ik ben met massage begonnen door dat ik toen ik 16 was leerlingkapster was en ik ontdekte hoe leuk en fijn ik het vond om bij het haren wassen van de mensen te vertroetelen.

Niet veel later besloot ik om in Amsterdam, aan de Akademie voor Massage een HBO studie te volgen als Massagetherapeut. Hier werd mijn basis gelegd via internationaal getrainde docenten mij tot een goede masseur te maken. Ik heb aanvankelijk klassieke/sportmassage lessen gekregen wat de basis legde voor de Californische Esalen wat nog steeds een ijkpunkt is in al mijn massages. Tevens kreeg ik lessen in Anatomie, Blessure preventie en Pathalogie en diverse Coaching & Healingstechnieken tot aan Reichiaans lichaamswerk en theorieŽn van Alexander Lowen toe.

Van hier uit ben ik gaan werken bij diverse plekken en heb bij schoonheidscentra gewerk en tevens in spirituele centra. Ook in London en Trieste (Italie) heb ik als free-lance masseur werkzaamheden mogen verrichten. In de jaren heb ik diverse andere cursussen en trainingen gevolgd die mijn technieken voor mijn passie voor mensen aan te vertroetelen en te mogen raken en aanraken nog meer konden vergroten! Denkend aan Tibetaanse Kum Nye massage, en recentelijk de Lomi Lomi massage. Tevens door mijn intensieve interesse in dans en sport en theater heb ik ook een goede kijk en coaching en advies voor sporters, dansers en artiesten bij blessures en houdingsproblemen.

Daarnaast heb ik ook een diepe interesse in het wel en wee van het diepere van de mens in relatie tot alles om hem heen, andere mensen tot de kosmische invloeden zo de mens tot zijn kern te kunnen brengen dat het een diep gevoel van eenheid kan ervaren met dat wat er is; jouw bewustzijn.Ik doe uiterst mijn best de gemasseerde te raken op verschillende lagen, fysiek aards, op spierniveau, en op cellulairniveau, op hartsniveau en op energetisch niveau. niet zweverige en ongedwongen, knusse en warme sfeervolle omgeving.